Bedrijfswebsite leasen

Waarom een bedrijfswebsite leasen?

Het leasen van een bedrijfswebsite heeft verschillende voordelen. Het belangrijkste daarvan is natuurlijk dat u niet in één keer een grote investering hoeft te doen voor het ontwerpen en bouwen van een bedrijfswebsite. In plaats daarvan betaalt u maandelijks een vast bedrag waardoor u financieel meer ruimte heeft voor uw onderneming.

Bovendien nemen wij het technisch beheer en updates voor onze rekening, wat u een hoop gedoe bespaart. Bij het leasen van een bedrijfswebsite verzorgen wij ook technische zaken als domeinnaamregistratie en instellen van het hosting pakket. Zo kunt u zich focussen op het runnen van uw bedrijf.

Bedrijfswebsite leasen

Leasen van een bedrijfswebsite of er een kopen?

Een online presentatie in de vorm van een website is tegenwoordig onmisbaar. Maar de kosten om een professionele website te laten bouwen kunnen behoorlijk oplopen. vooral als startend bedrijf kan dit een hindernis zijn. U kunt kiezen voor een bedrijfswebsite leasen of uw eigen website laten ontwikkelen. Wij zetten de voor-en nadelen op een rij.

Voordelen lease website

  • U doet geen grote investering, maar betaalt een vast laag maandbedrag zonder verrassingen achteraf

  • Bent u een startend bedrijf? Een nieuwe website kan de de basis leggen voor uw huisstijl omdat er een logo voor u wordt ontwikkeld,

  • Zorgeloos, alles is geregeld. U hoeft zich geen zorgen te maken over updates, back-ups en beveiliging

Nadelen lease website

  • Hoewel u geen groot bedrag in één keer betaalt, is leasen van een bedrijfswebsite op de lange termijn natuurlijk wel duurder.

  • het lease contract is jaarlijks opzegbaar, maar tijdens de looptijd zit u vast aan de lease aanbieder

  • Na afloop van het lease contract heeft u de mogelijkheid de lease website te kopen, maar tot dat moment bent u geen eigenaar.

Bedrijfswebsite leasen, is dat wat voor mij?

Als ZZP-er of MKB-er heeft u een website nodig. De keuze tussen het kopen of het leasen van een bedrijfswebsite is afhankelijk van uw situatie en voorkeuren. Neem als u twijfelt eens contact op met Martijn Benschop via telefoonnummer 06 – 41 46 33 02 of stuur een e-mailbericht naar info@webzeker-webdesign.nl. Op basis van dit gesprek ontvangt u een eerlijk advies en indien gewenst direct een vrijblijvende offerte waarop u uw keuze kunt baseren.

Techniek voor een bedrijfswebsite leasen

U hoeft bij het leasen van een bedrijfswebsite niet na te denken over de technische kanten van uw digitale visitekaartje. Toch willen we in het kort iets vertellen over de techniek die wij gebruiken bij het bouwen van uw website omdat u de mogelijkheid krijgt om de website over te nemen na de afgesproken lease periode.

WordPress

Voor het ontwikkelen van professionele bedrijfswebsites gebruiken we WordPress. Dit is tegenwoordig het meest gebruikte pakket om websites mee te bouwen. De reden? Het is ongelooflijk stabiel, veilig, goed onderhoudbaar en het is mogelijk werkelijk ieder type website te bouwen. Het toevoegen van pagina’s, teksten en afbeeldingen kan zonder dat u daar technische kennis voor nodig heeft.

Maar als u de website na de lease periode van ons overneemt, zijn wij natuurlijk altijd bereikbaar als u ergens tegenaan loopt bij het onderhoud van uw website. U kunt bijvoorbeeld het updaten en back-uppen van uw website aan ons uitbesteden, ook na afloop van het leasen!

Kosten bedrijfswebsite leasen

De kosten voor een bedrijfswebsite leasen bedragen bij ons € 49,95 per maand. De leasetermijn is 12 maanden, hierna beslist u of u de lease wilt beëindigen of voortzetten voor nog eens 12 maanden. U kunt ook besluiten de website te kopen tegen een van te voren afgesproken bedrag.

Voorbeelden van opgeleverde websites

Benieuwd wat wat voor websites wij bouwen?
Onderstaand vindt u enkele voorbeelden van recent opgeleverd werk.
Klik op een afbeelding om de website te bekijken