Website leasen Friesland

Website leasen Friesland is goedkoper dan u denkt!

Bent u op zoek naar een professionele website voor uw bedrijf maar ziet u op tegen de hoge investeringskosten? Overweeg dan eens een website leasen Friesland. Voor startende ondernemers in Friesland is een website leasen ideaal: alles wordt voor u geregeld voor een vast, laag bedrag per maand. En als u later toch een website in eigendom wilt, kunt u de lease website gewoon kopen voor een van te voren afgesproken prijs.

Wat houdt een website leasen Friesland precies in?

Voor een vast, laag bedrag van € 49,95 per maand bouwen we een compleet werkende website en plaatsen deze online. Wat we daarbij voor u doen?

 • In overleg met u maken we een uniek logo

 • Vastleggen domeinnaam

 • Aanschaf en inrichting hosting pakket

 • Aanmaken e-mail adressen

 • In overleg met u maken we een uniek logo

 • Vastleggen domeinnaam

 • Aanschaf en inrichting hosting pakket

 • Aanmaken e-mail adressen

Zorgeloos online met website leasen Friesland

Zorgeloos en zonder stress online met een website leasen Friesland tegen een vast, laag tarief van € 49,95 per maand!

Meer over een website leasen Friesland

Als Friese ondernemer een website leasen? Dat klinkt interessant! Het leasen van een website heeft diverse voordelen, bijvoorbeeld:

 • Kostenbeheersing: In plaats van grote hoge kosten voor het ontwerpen en ontwikkelen van een website, betaalt u maandelijkse lease-kosten, waardoor het gemakkelijker wordt om het budget te beheren.

 • Onderhoud, back-up en beveiliging inbegrepen:  Website leasing bevat ook onderhoudsdiensten. Dus als er updates nodig zijn of als er problemen optreden, hoeft u zich daar geen zorgen over te maken

 • Up-to-date technologie: wij zijn verantwoordelijk voor het onderhoud, dus kunt u ervan uitgaan uw website altijd gebruikmaakt van de nieuwste technologie en beveiligingsupdates.

 • Schaalbaarheid: Als uw bedrijf groeit, kunnen wij uw geleaste website eenvoudig aanpassen en uitbreiden om aan de nieuwe eisen te voldoen.

 • Wilt u de website op een later tijdstip overnemen? Geen probleem, daarover maken we van te voren afspraken!

Een website leasen Friesland is dus een slimme zet als u niet wilt vastzitten aan de initiële kosten en het gedoe van zelf een website bouwen en onderhouden.

Voorbeelden van opgeleverde websites

Benieuwd wat wat voor websites wij bouwen?
Onderstaand vindt u enkele voorbeelden van recent opgeleverd werk.
Klik op een afbeelding om de website te bekijken

Een lease website in WordPress

Wij bouwen uw website in het bekroonde CMS systeem WordPress. Tegenwoordig is WordPress de standaard voormodern webdesign. Waarom?

Gebruiksvriendelijkheid

Iedereen kan zonder technische kennis vrij gemakkelijk aan de slag met WordPress. Het heeft een intuïtieve interface waarmee content kan worden toegevoegd, bewerkt en beheerd.

Uitbreidbaarheid

Met duizenden beschikbare thema’s en plugins kun kunnen wij uw WordPress-site volledig aanpassen aan uw behoeften. Of u nu een blog, een zakelijke site of een online winkel wilt, de mogelijkheden voor een website leasen Friesland zijn vrijwel eindeloos.

Gemeenschap en ondersteuning

WordPress heeft een enorme gemeenschap van ontwikkelaars, ontwerpers en gebruikers. Dit betekent dat we gemakkelijk hulp kunnen vinden op forums, tutorials en documentatie.

Geïnteresseerd in een website leasen Friesland?

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op via email adres info@webzeker-webdesign.nl of bel ons op telefoonnummer 06 – 41 46 33 02. We maken graag een vrijblijvende offerte voor u op!