Voordelen website lease

Voordelen van een website leasen

Als ondernemer heeft u een website nodig. Maar laten bouwen ervan brengt vaak nogal wat kosten met zich mee. Verder moet er vaak veel geregeld worden: het ontwikkelen van een logo en/of huisstijl, registreren van een domeinnaam en inrichten van een hosting pakket. Als u opziet tegen deze kosten en rompslomp, biedt het leasen van een website nogal wat voordelen.

Voor een vast bedrag per maand bouwen wij een unieke lease website. Wij verzorgen het logo, afbeeldingen, e-mailadressen, hosting, domeinnaamregistratie, beveiliging én onderhoud. En het webdesign? Dat stemmen we natuurlijk  met u af waardoor u een lease website krijgt die uitstekend aansluit op uw bedrijfsidentiteit, Dit zijn dus de voordelen website lease: alles is gewoon goed geregeld!

Voordelen website lease

Voordelen website lease op een rijtje

Het leasen van een website in plaats van er een te kopen heeft verschillende voordelen, afhankelijk van de specifieke behoeften en doelen van een uw bedrijf. Hier zijn enkele redenen waarom u ervoor kunt kiezen om een website te leasen:

Voordelen website lease: beheersbare kosten

Het grote voordeel van een bedrijfswebsite leasen is natuurlijk het kosten aspect. U kunt bij ons een website leasen tegen een vast laag bedrag van € 49,95 per maand. Dit omvat alles wat er nodig is om een volwaardige website online te zetten én te houden. Want een website heeft voortdurend onderhoud nodig. Daarom verzorgen wij de beveiliging, updates, back-ups en voeren we wijzigingen door op uw verzoek. Hiervoor zijn wij één uur per maand beschikbaar binnen het lease tarief. Vergelijk de voordelen website lease eens met het leasen van een auto. Ook daarbij hoeft u nergens over na te denken.

Een unieke website leasen

Een bijkomend voordeel van een website leasen bij ons is dat wij een unieke website voor u ontwerpen en bouwen. Geen standaard templates of thema’s dus, maar een webdesign dat volledig aansluit bij uw wensen, behoeften en bedrijfsidentiteit. Hiervoor gaan we eerst uitgebreid met u in gesprek om vast te stellen waar u precies naar op zoek bent. Dit zetten we netjes op papier. Na uw goedkeuring voor het design van de lease website gaan we aan de slag. We bouwen de website op een afgeschermde locatie waarvan u de inloggegevens ontvangt. Tijdens de bouw van de lease website blijven we continue met u in contact. Het leasen van een website biedt dus alleen maar voordelen.

Voordelen website lease

Meer weten over de voordelen website lease?

Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden en voordelen van een website leasen. Stuur een e-mailbericht naar info@webzeker-webdesing.nl en op werkdagen bellen we u binnen 3 uur terug. Bellen kan natuurlijk ook op telefoonnummer 06 – 41 46 33 02.

Voorbeelden van opgeleverde websites

Benieuwd wat wat voor websites wij bouwen?
Onderstaand vindt u enkele voorbeelden van recent opgeleverd werk.
Klik op een afbeelding om de website te bekijken