Website huren

Website huren in plaats van kopen? Voor een vast bedrag per maand online!

Als u op zoek bent naar een professionele website, maar u ziet op tegen een hoge investering is een website huren een uitstekend alternatief. Geen gedoe met het registreren van een domeinnaam, inrichten van hosting, ontwerp van een logo en het onderhoud. Voor € 49,95 per maand verzorgen wij alles en bent u zorgeloos online.

  • Professionele website

  • Gebouwd in WordPress

  • Inclusief back-ups en onderhoud

  • Inclusief hosting en domeinnaam

  • Uniek maatwerk logo voor uw site

  • Binnen 2 weken online

  • Eigen e-mail adressen

  • Geen opstartkosten

Website huren? Waarom zou ik dat doen?

Als u een website wilt laten bouwen, lopen de kosten als snel op. U betaalt namelijk niet alleen voor het laten bouwen van de website (het webdesign). Voor een professionele website heeft u ook een logo, domeinnaam, hosting en fotomateriaal nodig. De kosten voor de website lopen dan als snel op tot ver boven de € 1500,00.

Daarom is een website huren vaak een beter en goedkoper alternatief. Zonder grote investering bent u professioneel online. Webzeker Webdesign maakt prachtige websites vanaf € 49,95 per maand. Helemaal compleet. Het enige dat wij van u nodig hebben zijn de webteksten. En zelfs het schrijven van de teksten voor de website kunt u aan ons uitbesteden.

Website huren

Of u het nu leasen, huren of een website abonnement noemt: u bent zorgeloos online voor een vast, laag maandbedrag. We sluiten een jaarcontract af voor het huren van de website.

Na een jaar stoppen met uw website huren? Geen probleem, het contract wordt beëindigd en we hebben geen verplichtingen meer naar elkaar. Na het eerste jaar de huurwebsite kopen? Geen probleem, van te voren spreken we af wat de kosten zijn. Na een jaar de website huur verlengen? Graag natuurlijk, we verlengen het huurcontract voor u!

Website huren

U wilt een website huren. Hoe pakken wij dat aan?

Alles start met een persoonlijke intake. We bespreken de branche waarin u werkzaam bent en bekijken samen enkele voorbeeldwebsites in uw bedrijfstak. We bespreken de sterke en zwakke punten. Daarna ontwikkelen wij een maatwerk logo, dat u kunt laten aanpassen totdat u tevreden bent. U bepaalt de domeinnaam voor uw huurwebsite en levert de teksten aan. Wilt u een website huren én het schrijven van de teksten uitbesteden? Dat kunnen we natuurlijk verzorgen. We werken samen met professionele tekstschrijvers. Zij nemen contact met u op en schrijven de webteksten. Na Uw goedkeuring plaatsen we deze op uw huurwebsite en leveren deze compleet voor u op.

Wij zoeken geschikte afbeeldingen en gaan aan de slag met bouwen van de website. U kunt de eerste versie beoordelen en eventueel aanpassingen laten doen. Zodra u helemaal tevreden bent, gaan we online en gaat de huurperiode van uw website in.

Geen grote investering

Vooral aantrekkelijk voor kleine of startende ondernemers: u maakt al voldoende kosten

Duidelijkheid

Alle kosten zijn inbegrepen, dus geen verrassingen achteraf. Vooraf alles netjes op papier

Inclusief onderhoud

Wij verzorgen back-ups en updates. Iedere maand recht op één uur kosteloos doorvoeren van wijzigingen

Geen omkijken naar

Wij zijn verantwoordelijk voor de website, óók voor beveiliging. Bij problemen handelen we snel.

Alles-in-één

Webdesign, hosting, domeinnaam, logo, fotomateriaal, e-mail : in overleg regelen wij alles

Geen opstartkosten

U betaalt pas voor de website zodra deze online komt. Vóór dat moment betaalt u niets

Website huren heeft veel voordelen

Een website huren heeft (afhankelijk van uw wensen en situatie) vele voordelen Hieronder noemen we een aantal redenen waarom u zou kunnen overwegen om een website te huren:

Geen technische zorgen

Als u niet bekend bent met met webdesign of geen tijd heeft om u bezig te houden met technische details, is het huren van een website een zorgeloze optie. Wij verzorgen namelijk het technische gedeelte. Door goed naar uw wensen te luisteren, bepalen we welke software we moeten installeren op de website.

Kostenbesparing

Het bouwen en onderhouden van een website kan duur zijn. Bij een website huren maakt u geen initiële ontwikkelingskosten en hoeft u zich geen zorgen te maken over doorlopende kosten zoals hosting, beveiliging en updates. Alles is bij de prijs voor een website huren inbegrepen.

Snelheid

Het huren van een website is een veel snellere oplossing dan deze helemaal zelf bouwen of een lang ontwikkeltraject op te starten. Dit is handig als u snel online wilt zijn met uw bedrijf of project. Het huren van een website is ook ideaal voor start-ups.

Onderhoud en updates

Wij verzorgen het onderhoud, regelmatige updates en beveiliging van de website. Hierdoor kunt u zich concentreren op de inhoud en het beheer van uw bedrijf in plaats van technische details.

Het is altijd belangrijk om zorgvuldig te overwegen wat het beste bij uw specifieke situatie past. Als u bereid bent tot een eenmalige wat grotere investering is het kopen van een website op den duur goedkoper dan het huren ervan. Twijfelt u tussen het kopen en het huren van een website? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 06 – 41 46 33 02 voor een vrijblijvend en eerlijk adviesgesprek.

Wilt u ook een website huren?

Dat kan dus! Wij maken een professionele, complete WordPress website voor een vast maandbedrag voor iedere branche. De voordelen voor het huren van een website zijn duidelijk.

Nog niet overtuigd?

Neem contact met ons op en bel Martijn Benschop van Webzeker Webdesign op 06 41 46 33 02 of stuur een email naar info@webzeker-webdesign.nl. U ontvangt gratis een geheel vrijblijvende offerte voor een website huren.

Liever teruggebeld worden? vul hiernaast uw telefoonnummer in en wij bellen u op de tijd dat het ú uitkomt en spreken alles met u door.