Website huren

Website huren in plaats van kopen? Voor een vast bedrag per maand online!

  • Professionele website

  • Gebouwd in WordPress

  • Inclusief back-ups en onderhoud

  • Inclusief hosting en domeinnaam

  • Uniek maatwerk logo voor uw site

  • Binnen 2 weken online

  • Eigen e-mail adressen

  • Geen opstartkosten

Waarom een website huren?

Als u een website wilt laten bouwen, lopen de kosten als snel op. U betaalt namelijk niet alleen voor het laten bouwen van de website (het webdesign). Voor een professionele website heeft u ook een logo, domeinnaam, hosting en fotomateriaal nodig. De kosten voor de website lopen dan als snel op tot ver boven de € 1500,00.

Daarom is een website huren vaak een beter en goedkoper alternatief. Zonder grote investering bent u professioneel online. Webzeker Webdesign maakt prachtige websites vanaf € 49,95 per maand. Helemaal compleet. Het enige dat wij van u nodig hebben zijn de webteksten. En zelfs het schrijven van de teksten voor de website kunt u aan ons uitbesteden.

Website huren = website leasen

Of u het nu leasen, huren of een website abonnement noemt: u bent zorgeloos online voor een vast, laag maandbedrag. We sluiten een jaarcontract af voor het leasen van de website.

Na een jaar stoppen met de huur van de website? Geen probleem, het lease contract wordt beëindigd en we hebben geen verplichtingen meer naar elkaar. Na het eerste jaar de huurwebsite kopen? Geen probleem, van te voren spreken we af wat de kosten zijn. Na een jaar de website huur verlengen? Graag natuurlijk, we verlengen het lease contract voor u!

Website huren

Hoe gaan wij te werk met het design van uw huurwebsite?

Alles start met een persoonlijke intake. We bespreken de branche waarin u werkzaam bent en bekijken samen enkele voorbeeldwebsites van concullega’s. We bespreken de sterke en zwakke punten. Daarna ontwikkelen wij een maatwerk logo, dat u kunt laten aanpassen totdat u tevreden bent. U bepaalt de domeinnaam voor uw lease website en levert de teksten aan.

Wij zoeken geschikte afbeeldingen en gaan aan de slag met het webdesign voor uw huurwebsite. U kunt de eerste versie beoordelen en eventueel aanpassingen laten doen. Zodra u helemaal tevreden bent, gaan we online en gaat de huurperiode van uw website in.

Geen grote investering

Vooral aantrekkelijk voor kleine of startende ondernemers: u maakt al voldoende kosten

Duidelijkheid

Alle kosten zijn inbegrepen, dus geen verrassingen achteraf. Vooraf alles netjes op papier

Inclusief onderhoud

Wij verzorgen back-ups en updates. Iedere maand recht op één uur kosteloos doorvoeren van wijzigingen

Geen omkijken naar

Wij zijn verantwoordelijk voor de website, óók voor beveiliging. Bij problemen handelen we snel.

Alles-in-één

Webdesign, hosting, domeinnaam, logo, fotomateriaal, e-mail : in overleg regelen wij alles

Geen opstartkosten

De lease gaat in op het moment dat de website online komt, pas dan gaat u betalen voor de website

Wilt u ook een website huren?

Dat kan dus! Wij maken een professionele, complete WordPress website voor een vast maandbedrag voor iedere branche. De voordelen voor het huren van een website zijn duidelijk.

Nog niet overtuigd?

Neem contact met ons op en bel Martijn Benschop van Webzeker Webdesign op 06 41 46 33 02 of stuur een email naar info@webzeker-webdesign.nl. U ontvangt gratis een geheel vrijblijvende offerte voor een lease website.

Liever teruggebeld worden? vul hiernaast uw telefoonnummer in en wij bellen u op de tijd dat het ú uitkomt en spreken alles met u door.