Website leasen

Website leasen of website kopen?

Als startende ondernemer maakt u veel kosten. Het ontwikkelen van een website hoort daar ook bij. De investeringskosten voor een nieuwe website lopen al snel op. Om de kosten beheersbaar te houden, kunt u ook een website leasen

Kosten website kopen in plaats van website leasen

Het grootste voordeel van een website leasen zijn natuurlijk de lage investeringskosten voor een website. Wat zijn de kosten voor aanschaffen van een website? Onderschat deze niet. Hieronder zetten we de verschillende componenten onder elkaar

 • Ontwikkelen van een logo
  Een professioneel logo is onmisbaar voor een nette zakelijke website. De kosten hiervoor kunnen al snel oplopen tot meer dan € 250,00

 • Bouwen website
  De kosten voor het bouwen van een website lopen natuurlijk sterk uiteen. Gemiddeld moet u rekening houden met een investering van tussen de € 500,00 en € 1000,00 voor een standaard website in WordPress.

 • Hosting en domeinnaamregistratie
  Hosting is een stukje gehuurde serverruimte waarop de website wordt geïnstalleerd. Via de domeinnaam kunnen gebruikers uw website oproepen. Voor hosting en domeinnaamregistratie betaalt u minimaal € 50,00 per jaar. Een bekende hosting provider is bijvoorbeeld Antagonist

 • Afbeeldingen
  Als u niet beschikt over eigen fotomateriaal, moet u stockfoto’s aanschaffen. Hoewel er gratis stockfoto websites bestaan, liggen de kosten voor professioneel stockfoto materiaal liggen tussen de € 5,00 en € 10,00.

 • Onderhoud
  Als uw website online staat, moet er technisch onderhoud plaatsvinden. Denk aan installatie van beveiligingsupdates en het maken van back-ups. Een professioneel webdesignbureau rekent hiervoor al snel € 100,00 per jaar. Ook voor het wijzigen van de content van uw website worden kosten in rekening gebracht.

Website leasen

Kosten website leasen

Bij het leasen van een website bij Webzeker Webdesign betaalt u het vaste bedrag van € 49,95 exclusief BTW per maand. In dit lease- bedrag zitten alle kosten voor het logo, bouwen van de website, hosting en domeinnaamregistratie, afbeeldingen en onderhoud inbegrepen. U heeft iedere maand recht op één uur kosteloos doorvoeren van wijzigingen op uw verzoek. Maar het allerbelangrijkste: u bent helemaal zorgeloos online met een website leasen.

MKB website leasenNadeel website leasen

Het grootste nadeel van een bedrijfswebsite leasen t.o.v. een website kopen zijn de kosten op lange termijn. Daarom biedt Webzeker Webdesign aan het einde van iedere lease periode (één jaar) de mogelijkheid om de website lease te beëindigen en de website te kopen tegen een vooraf vastgesteld bedrag.

Als u liever een complete website laat bouwen die direct uw eigendom wordt is dat natuurlijk ook mogelijk. Voor een vaste prijs ontwikkelen wij een professionele WordPress website. Natuurlijk kunnen wij ook hier zaken als logo, afbeeldingen, teksten en domeinnaam voor u regelen

Geen probleem. De lease periode loopt minimaal één jaar. Bij aanvang spreken we een bedrag af waarvoor u de website na afloop kunt overnemen. Hiermee wordt u volledig eigenaar van de volledige website en alles wat daarbij hoort. Hou wel rekening met de kosten voor hosting en domeinnaam registratie: ook deze betaalt u zelf.

Eigenlijk alles. Als er updates uitkomen, installeren wij deze periodiek. Bij urgente beveiligingsupdates ondernemen we direct actie. Ook maken we geregeld back-ups en testen we de functies van uw website. Als u inhoudelijk zaken wilt laten aanpassen, staan we iedere maand één uur tot uw beschikking.

Nog niet overtuigd?

Neem contact met ons op en bel Martijn Benschop van Webzeker Webdesign op 06 41 46 33 02 of stuur een email naar info@webzeker-webdesign.nl. U ontvangt gratis een geheel vrijblijvende offerte voor een lease website.

Liever teruggebeld worden? vul hiernaast uw telefoonnummer in en wij bellen u op de tijd dat het ú uitkomt en spreken alles met u door.